loading spinner

Geboortekaartje Moos

€ 0,90
Inclusief belasting

Geboortekaartje uit de collectie van DC Grafimedia!

Dit kaartje is door ons volledig aan te passen naar jullie wens! Het kaartje wordt standaard geleverd met een neutrale envelop. 

Gratis proefje aanvragen

Kaartnummer: GEB 8039

Afmeting: 11 x 17 cm

Papierkeuze: op de pagina onze papiersoorten kunt u een korte uitleg vinden van onze papiersoorten.

Kindje al geboren en de kaartjes direct bestellen? Het tekstbestand en eventuele wijzigen kun je tijdens het bestelproces uploaden.

Papier keuze
Aantal

Minimale afname van het product is 25.

  Ontwerpen naar wens

met een gratis proefdruk

  Persoonlijke hulp

Wij helpen u graag

  Ontvang een Doosje Geluk

bij geboorte of trouwkaarten

Maak het uzelf gemakkelijk! Kies een mooi kaartje uit en deze wordt door ons professioneel opgemaakt met uw tekst, kleuren en lettertypes. Kaartprijzen zijn inclusief zetkosten, drukkosten en envelopjes en dat voor een zeer scherpe prijs!! Vul het bovenstaande formulier in met uw wensen en wij sturen u een drukproef via de mail. Kindje nog niet geboren en uw kaartjes alvast voorbereiden? Vink dan in het winkelwagentje aan: 'Bankoverschrijving'. De betaling kan dan worden gedaan op de dag van uw definitieve bestelling.

Geen gedoe, onze medewerkers zetten voor u de tekst professioneel!

Hoera, ons kindje is geboren! Geef ons de ontbrekende gegevens door (0522-462518 of mail info@dc-grafimedia.nl), wij mailen nog even ter controle een proef naar u en na akkoord en betaling drukken we de kaartjes. Voor 15.00 uur de ontbrekende gegevens doorgegeven, dan dezelfde dag nog naar u opgestuurd of kunnen afgehaald worden. Wij zijn open van 8-12 / 13-17 u. Donderdagavond koopavond en zaterdagochtend ook open. Tijdens feestdagen in overleg.

Staat uw kaartje er niet bij? Geen nood, onze ontwerpers maken voor een geringe meerprijs van € 25,- uw eigen kaart. Kleuren wijzigen en zetkosten door ons in bestaande kaarten is gratis.

Envelopjes van te voren? Dat is mogelijk, geef het in het bestelformulier aan bij overige wensen en wij sturen u de envelopjes eerder toe. U betaald alleen de extra verzendkosten van € 7,50. Ook is het mogelijk om uw adressen door ons op etiketten uit te laten draaien, deze worden tegelijk met de kaartjes en enveloppen naar u verzonden.

Papierkeuze! Kies zelf uw papiersoort bij het geboortekaartje, op de pagina; Onze papiersoorten, kunt u een korte uitleg van onze papiersoorten vinden.

GEB 8039

Datasheet

Stijl
Avontuur
Voor een
Jongen
Meisje
Unisex
Elementen
Dieren
Kaarttype
Ongevouwen
Met eigen foto
Nee
Formaat Kaartje
11 x 17 cm