loading spinner

Trouwkaart Blaadjes

€ 1,35
Inclusief belasting

Deze kaart is door ons volledig aan te passen naar jullie wens! De kaart wordt standaard geleverd met een neutrale envelop. 

Kaartnummer: TK 4002

Afmeting: 11 x 17 cm

Papierkeuze: op de pagina onze papiersoorten kunt u een korte uitleg vinden van onze papiersoorten.

Staat uw kaart er niet tussen? Voor een geringe meerprijs ontwerpen wij jullie trouwkaart naar wens. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.

Papier keuze
Aantal

Minimale afname van het product is 25.

  Ontwerpen naar wens

met een gratis proefdruk

  Persoonlijke hulp

Wij helpen u graag

  Ontvang een Doosje Geluk

bij geboorte of trouwkaarten

Maak het uzelf gemakkelijk! Kies een mooie kaart uit en deze wordt door ons professioneel opgemaakt met uw tekst, kleuren en lettertypes. Kaartprijzen zijn inclusief zetkosten, drukkosten en envelopjes en dat voor een zeer scherpe prijs!! Vul het bovenstaande formulier in met uw wensen en wij sturen u een drukproef via de mail. 

Geen gedoe, onze medewerkers zetten voor u de tekst professioneel!

Hoera, wij gaan trouwen! Vul het bovenstaande formulier in met jullie wensen (na het inloggen kunnen jullie de tekst toevoegen) en wij sturen u een drukproef via de mail. Na akkoord van de drukproef en betaling gaan we de trouwkaarten drukken.

Staat uw kaartje er niet bij? Geen nood, onze ontwerpers maken voor een geringe meerprijs van € 35,- uw eigen kaart. Kleuren wijzigen en zetkosten door ons in bestaande kaarten is gratis.

Papierkeuze! Kies zelf uw papiersoort voor de trouwkaart, op de pagina; Onze papiersoorten, kunt u een korte uitleg van onze papiersoorten vinden.

2_404

Datasheet

Kaarttype
Gevouwen
Met eigen foto
Nee
Formaat Kaartje
11 x 17 cm