loading spinner

Kaarten voor elke gelegenheid, trouwen, geboorte, jubileum, opening bedrijf, dankbetuiging, mijlpaal, abraham, sarah, verjaardag, enz.

De mooiste collectie trouwkaarten met envelop!

DC Grafimedia drukt en bedrukt de mooiste Trouwkaarten van Nederland. Naast onze luxe kaarten collectie van o.a. Belarto, Familycards, Buromac en Règalb kunnen onze dtp-ers ook een kaart voor u ontwerpen. Deze kunt u laten drukken op diverse luxe kartonsoorten. (zie de webshop, blanco kaarten). Wij drukken ook in de kleur wit!

Het verschil tussen een luxe kaart van de uitgevers en een eigen ontwerp is, dat bij de luxe kaarten reliëf, glimmende elementen, stansfiguurtjes en lintjes kunnen voorkomen. Deze kaarten worden compleet geleverd, het in elkaar knutselen dient door u zelf te worden gedaan. Eigen ontwerp kaarten kunnen met uw eigen elementen, foto's en kleuren bedrukt worden. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Naar de luxe trouwkaarten

Voorbeelden van enkele luxe kaarten van diverse kaartenuitgevers:


TrouwkaartenTrouwkaartenTrouwkaarten 

Trouwkaarten Trouwkaarten Trouwkaarten

Belarto FamilyCards Buromac

Voorbeelden van enkele eigen ontwerp kaarten:

Trouwkaart Trouwkaart Trouwkaarten
Rouwdrukwerk naar uw wens!

DC Grafimedia drukt en bedrukt rouwdrukwerk naar uw wens. Naast onze luxe kaarten collectie van o.a. Familycards en Buromac kunnen onze dtp-ers ook een kaart voor u ontwerpen. Deze kunt u laten drukken op diverse kartonsoorten. Het meest wordt hiervoor een biotop papier gebruikt (licht crème). Wij drukken ook in de kleur wit! Heeft u zelf iets ontworpen, dan is dit voor ons geen belemmering om dit voor u af te drukken.

Het verschil tussen een kaart van de uitgevers en een eigen ontwerp is, dat bij de kaarten van uitgevers al een kleur rand of motief voorgedrukt is.  Bij een eigen ontwerp is allerlei bedrukkingen mogelijk. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

NAAR DE KAARTEN

Voorbeelden van enkele luxe kaarten van diverse kaartenuitgevers:

Dankbetuiging Dankbetuiging Dankbetuiging

Rouwdrukwerk Rouwdrukwerk Rouwdrukwerk