loading spinner

Privacy

DC Grafimedia respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. We vinden het dan ook belangrijk dat u weet wat er met uw gegevens gebeurt.

Zo gaan wij met uw informatie om

• Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver niet uw domeinnaam, noch uw e-mailadres. Alle informatie die u vrijwillig verstrekt (bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier of het aanvragen van drukwerkvoorbeelden) worden wel opgeslagen in onze database. Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

• Tijdens het bestelproces verzamelen wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Dit verzamelen wij om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Wilt u dat wij uw gegevens verwijderen? Neem dan contact met ons op.

•DC Grafimedia maakt gebruik van cookies om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw winkelwagentje.

• Doormiddel van een SSL certificaat heeft DC Grafimedia de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om het verlies, het onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wanneer de URL in de adresbalk van uw browser begint met 'https://' in plaats van 'http://' weet u dat u in een beveiligde omgeving verkeerd. De 's' staat dan ook voor 'secure'. In deze beveiligde omgeving wordt al uw informatie gecodeerd verstuurd naar onze server. Ook wordt er nagegaan of de gebruiker daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn om eventuele hackers buiten te sluiten.

• DC Grafimedia heeft geen partnerschappen of speciale relaties met derden op het internet.

• Als u geen nieuwsbrief wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u zich bij het registreren niet aanmelden voor de nieuwsbrief of onderaan de nieuwsbrief u weer afmelden voor deze nieuwsbrief. Ook kunt u zich in uw account aan- en afmelden voor de nieuwsbrief. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op.

• Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst hebt.

• Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

• Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

• Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, kunt u dit in uw account-omgeving wijzigen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u contact met ons opnemen.