loading spinner

Onze papiersoorten voor cadeaubonnen!

DC Grafimedia drukt en bedrukt de mooiste Cadeaubonnen. Uw drukwerk kunnen wij op verschillende papiersoorten drukken. Hieronder vindt u een overzicht van onze papiersoorten. 

Biotop is een warm uitstralende natuurwit premium karton, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers. Karton voelt halfglanzend aan. 
Hagelwit natuurkarton is een hoogwaardig mooi wit karton op basis van eucalyptus pulp. Karton voelt halfglanzend aan. Te vergelijken met een dik kopieerpapiertje. 
MC Silk is een helderwit gestreken karton met een zijdemat oppervlak. Het is gemaakt van 60% gerecycled papier en 40% primaire FSC-gecertificeerde vezels. Dankzij de zorgvuldige voorselectie en sortering van wit gebruikt kantoorpapier heeft BalanceSilk® hetzelfde kwaliteitsniveau als houtvrij gestreken papier. Kleur is gebroken wit.
Old Mill / fuego heeft de uitstraling van het klassieke geschepte papier alleen zonder de scheprand. Het ruwe oppervalk voelt prettig aan en is kenmerkend voor deze papiersoort.
Tintoretto is een ongestreken karton met viltmarkering en katoenvezel. Dit papier is minder geschikt voor het drukken van kleurvlakken.
Kraftkarton is een stevig bruin papier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvalllende producties. Houdt bij deze papiersoort altijd rekening dat drukinkt transparant is en dat de bruine kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen.
Acquerello Gesso is een ongecoate papiersoort met viltmarkering. De viltmarkering is een fijne, evenwijdige lijnenstructuur aan beide zijden van het papier. Het Acquerello Gesso heeft een klassieke uitstraling. Deze papiersoort is vanwege het gestructureerde oppervlak minder geschikt voor strakke foto’s en grote kleurvlakken. 
Metallic Ice White is een gemetalliseerd ongestreken karton. De ijswitte kleur schittert aan beide zijden van dit robuust papier. Het geeft een extra dimensie aan het drukwerk.
Metallic Polar Dawn is een gemetalliseerd ongestreken karton met parelmoer effect. Het parelmoer effect geeft een extra dimensie aan het drukwerk.
Linnen is een halfglanzend karton met aan beide zijden een linnenpersing. De kleur van het karton is wit. Geeft leuke effecten aan nostalgische kaartjes.
Silk2.jpg Eenzijdig gestreken sulfaatkarton is aan één zijde gecoat en aan de andere zijde ongecoat. Dit maakt het papier zeer goed geschikt voor het afdrukken van foto’s aan de gecoate zijde.
Tweezijdig gestreken sulfaatkarton is aan beide zijden gecoat. De dubbele strijklaag geeft extra stijfheid en stevigheid aan het papier. Dit maakt het papier zeer goed geschikt voor het afdrukken van foto’s.
Plastic Kaart is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Deze wordt gelamineerd om de kaart de nodige stevigheid te verlenen voor het dagelijkse gebruik.