loading spinner

Save the Date Kaart Foto

€ 0,65
Inclusief belasting

Save The Date kaart uit de collectie DC Grafimedia!

Het ontwerp van deze kaart is volledig aan te passen naar jullie wens!

Gratis digitale proef aanvragen

Kaartnummer: STD 3002

Afmeting: 10 x 15 cm, ongevouwen

Papiersoort: op de pagina onze papiersoorten kunt u een korte uitleg vinden van onze papiersoorten. De kaart wordt standaard geleverd met een neutrale envelop.

Levertijd: Minimaal 3 werkdagen.

Een kaart op maat of hulp nodig?
Stuur een mailtje met je ideeën en/of vragen naar info@dcgrafimedia.nl en wij gaan voor je aan de slag! Voor een save the date kaart op maat rekenen wij eenmalig € 35,- ontwerpkosten.

Papiersoort
Aantal

Minimale afname van het product is 25.

 

Ontwerpen naar wens met een gratis proefdruk!

 

Vooraf een digitale proefdruk ter controle.

 

Persoonlijke hulp, wij helpen u graag!

 

Een Doosje Geluk bij geboorte- of trouwkaarten.

Maak het uzelf gemakkelijk! Kies een mooie kaart uit en deze wordt door ons professioneel opgemaakt met uw tekst, kleuren en lettertypes. Kaartprijzen zijn inclusief zetkosten, drukkosten en envelopjes en dat voor een zeer scherpe prijs!! Vul het bovenstaande formulier in met uw wensen en wij sturen u een drukproef via de mail. 

Geen gedoe, onze medewerkers zetten voor u de tekst professioneel!

Hoera, wij gaan trouwen! Vul het bovenstaande formulier in met jullie wensen (na het inloggen kunnen jullie de tekst toevoegen) en wij sturen u een drukproef via de mail. Na akkoord van de drukproef en betaling gaan we de trouwkaarten drukken.

Staat uw kaartje er niet bij? Geen nood, onze ontwerpers maken voor een geringe meerprijs van € 35,- uw eigen kaart. Kleuren wijzigen en zetkosten door ons in bestaande kaarten is gratis.

Papierkeuze! Kies zelf uw papiersoort voor de trouwkaart, op de pagina; Onze papiersoorten, kunt u een korte uitleg van onze papiersoorten vinden.

3_604